måndag 24 oktober 2016

Här är jag!

Ytterligare en ny blogg startad, men denna gång i ett helt annat syfte!
Denna blogg har jag tänkt att använda mig av för att lägga upp mina lästa böcker, ha koll på mina olästa skönheter i bokhyllan, lista upp mina kommande läsmål med mera. Jag har blivit så inspirerad över at ha famlat runt på massa härliga bokbloggar att jag känner att jag också vill ha något där jag kan skriva av mig om mitt intresse för böcker!
Jag är en tjej som läser i stort sett det mesta, mer självbiografier, chick-lit och en och annan deckare. Romantiska romaner är inte lika ofta förekommande, men det händer ibland det också.
Viktigt för mig är att jag äger boken jag läser, så jag kan ha den i min samling i bokhyllan för att se tillbaka till senare. En stor maffig bokhylla med miljaders böcker i framtiden hade ju varit en riktig dröm, eller ett härligt litet bibliotek med läsfåtöj hade inte heller varit så dumt! Den som lever får se...!

Jag har inte bloggat på den här portalen tidigare, men vi ska se - att även jag som inte är så teknisk av mig nog kan lösa och få ihop en relativt snygg och prydlig blogg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar