onsdag 25 januari 2017

Nya böcker till bokhyllan

Efter tipsen på böcker som jag hittade på sista sidan i boken Bröllopsbekymmer som jag läste tidigare, så fanns Joanne Harris bok Choklad med som en rekommenderad bok. Jag har ju hört talas om och sett denna innan men aldrig tänkt så långt att jag ska ta tag i att läsa den. men när jag sprang på den här på second hand för 2 kronor, så tänkte jag att det är dumt att inte slå till! Vi får se när jag tar och läser den, men den ligger inte på TBR inom den närmsta tiden iaf. Men nu är jag ett steg längre, den har ju fått flytta in i min bokhylla!
Jag läste ju en bok ifrån Karin Fossum som jag inte var så förtjust i. Så nu har jag köpt mig en ny bok ifrån henne, som är fristående och inte ingår i serien om Konrad Sejer. Denna hittade jag på tradera och klickade hem för 27:-. Funderar på om detta bli nästa bok att ta tag i efter att jag läst ut Arvet efter dig. Någon som har läst just denna?

1 kommentar:

  1. Filmen är ju ganska mysig, så boken är kanske ännu bättre :)
    Själv läser jag Mannen mellan väggarna som jag köpte förra lördagen och den är en aning obehaglig. Kommer bli en recension av den på bloggen när jag läst ut den.

    Sv: Ja, det är ju så olika vad som funkar för en själv och så. Är boken lite kortare så gör det mig inget att läsa en åt gången :) Jag är med i bla grupperna "Litteraturgäris" och "Vi som älskar att läsa bäcker". Jo, det är trevligt att kunna diskutera och få boktips och så.

    SvaraRadera